UPDATE KAMP COVID-19

Sprongen jullie gisteren ook een gat in de lucht toen jullie hoorden dat ons kamp deze zomer kan doorgaan? Wat een geweldig nieuws was dat!

Hoe het kamp er juist zal uitzien, kunnen we in deze mail nog niet uitleggen. Daarvoor moeten we ons eerst inlezen in de richtlijnen van de veiligheidsraad en in de draaiboeken van KLJ-nationaal. Daar gaan we meteen mee aan de slag en jullie horen er later zeker meer over.

We hebben in dit eerste voorbereidingsstadium vooral jullie hulp nodig. Graag willen we een goed zicht krijgen op onze toekomstige bubbels. Daarom polsen we bij elk lid of ze zeker WEL dan NIET meegaan. Ook TWIJFELEN is nog een optie uiteraard. Met die informatie kunnen wij dan verder aan de slag.

Misschien nog belangrijk om mee te geven: we vrezen ervoor dat kamp dit jaar duurder zal worden omdat we geen inkomsten van de spaghettidag hadden en we allicht ook voor extra 'bubbelkosten' staan (vervoer in bubbels, ontsmetting...). Het kostenplaatje hiervoor moet nog berekend worden. Zodra we een beter zicht hebben op de algehele organisatie, kunnen de prijs voor kamp beter inschatten.

Kamp zal doorgaan van 21/07 tot 28/07. Via deze link: https://forms.gle/6YjM9eA1xDMBiwLg8 kunnen jullie per kind een formulier invullen. Zo kunnen wij een ledenlijst voor kamp samenstellen. Gelieve deze in te vullen voor woensdag 27 mei. Dank je!

Veel KLJ-groeten met heel veel goesting

De leiding

KLJ-Kamp

  • Hier vind je alle informatie terug omtrent het KLJ-Kamp van 2020.

DATA KLJ KAMP 2020:

Dinsdag 21/07 tot dinsdag 28/07 - KAMP voor de knipogen en liffers.

Verdere informatie volgt!